Om oss

Med over 35 års erfaring i bransjen er kunden garantert kvalitet!

MYRLAND GRAVESERVICE AS

Myrland Graveservice As startet opp i 1984 og er et veletablert maskinentreprenørfirma med tilholdssted på Skreia i Østre Toten kommune.

Vi er kjent for å levere tjenester av høy kvalitet og god service ovenfor våre samarbeidspartnere. Med over 35 års erfaring i bransjen gjør det oss løsningsorienterte i møte med nye og krevende oppgaver.

Maskinparken vår er velholdt og moderne, og de er utstyrt med GPS/maskinstyring for å kunne håndtere krav til nøyaktighet i arbeidet vi påtar oss.

Vi har sentralgodkjenning i tiltaksklasse 2 og er også medlem av Maskinentreprenørenes Forbund. Våre ansatte har fagbrev og ADK1 sertifikat og er hyggelig og imøtekommende med våre kunder.

Med over 35 år i bransjen er kunden garantert kvalitet!

HAR DU BEHOV FOR VÅRE TJENESTER?

Med over 35 år i bransjen er kunden garantert kvalitet! Vi utfører oppdrag hovedsakelig i Gjøvik og på Toten, men vi tar også oppdrag i Innlandet, Viken og Oslo.  Kontakt oss i dag for en hyggelig og uforpliktende samtale.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle